Delmål ett!

Igår tillät jag mig själv att väga mig och blev nöjd över att den visade 107.0 😊 
Det är så lätt nu efter operationen att förvänta sig att man ska tappa en massa kilon hela tiden, helst flera om dagen! 
Att man hips vips ska vakna upp en morgon och tappat 30 helst 40 kilo och vara smal. Att se ut att må så bra som man faktiskt känner sig. 
Tycker redan det syns skillnad i ansiktet! 😁👍

Sedan känns det ibland som att människor i ens omgivning förväntar sig att nu efter operationen ska man väl vara smal? Direkt? Eller? Eller nehe, måste du anstränga dig också? Jaha.. 
Ja alltså det är ingen dans på rosor, jag måste tänka på vad jag äter för att jag ska må så bra som möjligt. Jag undviker socker och fett för att jag vet att jag inte mår bra av det. Tycker jag synd om mig själv för att jag inte känner att jag kan äta allt jag vill? Att jag måste äta små portioner och dricka mellan måltiderna istället för till dem? Att jag inte kan vräka i mig chips eller en fika? NEJ! 


NEJ NEJ och åter NEJ! Det är inte synd om mig! Jag älskar att jag inte kan äta en massa mat! Jag är så tacksam över att jag bara kan äta en kanske två godisar på helgen och att jag inte orkar äta mer än några små tuggar på en kaka när vi är ute och fikar. Det är inte synd om mig! Jag har valt detta helt själv, jag visste på ett ungefär hur mitt liv skulle bli efteråt och jag är sjukt tacksam över mitt nya verktyg, min lilla mage!! 

Nog med gnäll! 😊

Sedan jag startade med flytande kost (6/2 122 kg) har jag gått ner 15 kilo!!! Är så jävla stolt över mig själv. 10 kilo innan operationen och fem kilo efter operationen. Jag uppskattar att der går långsamt så att min kropp och huvud orkar hänga med i den förändring som håller på att ske! 😊 

Mitt nästa mål är om 5 kilo, alltså när jag gått ner 20 Kilo och då ska jag försöka fira med något. Belöna mig med något roligt. Ska bara försöka hitta på vad.. har ni några förslag?? 



Jag gör mig tydligen bra som kudde 😘😂

Ha en bra kväll alla goa! 
RSS 2.0